logo

Coming soon!

logo
  • Hem
  • Om Ines Dino
  • Vi är Ines Dino

Vi är Ines Dino

Vi saknade barnkläder som kändes rätt för vår Ines. Därför beslöt vi oss för att göra egna. Utan prinsessor och volanger i stereotypiska färger, med lekfulla motiv och med färger som passar alla.

Vi tycker helt enkelt att barn är barn. Kläderna är inte designade med pojke eller flicka som utgångspunkt, de är stilfullt designade för barn.

Hos Ines Dino hittar du bodies, tröjor, byxor och klänningar för barn upp till klädstorlek 110. Vi använder OEKO-certifierad ekologisk bomull i alla våra plagg som är designade i Sverige av Jonas Eriksson.

Våra kläder är gjorda för att hålla och gå i arv. Till det yngre syskonet, när kompisen får barn eller till någon helt okänd via andrahandsmarknaden. Så använd våra kläder ofta och låt dem leva vidare. För våra barns skull – och för en mer hållbar värld.

Vid eventuell andrahandssortering skänks den till välgörenhetsorganisationerna Mission Afrika, Unicef eller Danske hospitals Klovne.

Häng med och följ oss på Facebook, Instagram och prenumerera på vårt nyhetsbrev där vi delar med oss av generösa rabatter samt senaste informationen om kommande kollektioner.

Bästa hälsningar

Mikaela, Johan och Anton

Grundarna av Ines Dino AB

Produkter

Gå med i vårt nyhetsbrev

Ines Dino AB

Kantorsgränd 18

192 72 Sollentuna

Sverige