logo

Coming soon!

logo

Våra barnkläder

Vi tillverkar och säljer bodys, klänningar, tröjor och byxor av mjuk ekologisk bomull med glada färger och lekfulla motiv. Överdelarna har alltid dolda knappöppningar i kragen för att underlätta av- och påklädnad. Byxorna har insytt justerbart resårband för att enkelt justera storlek i midjan. 

Kvalitet

Kläderna är tillverkade av 95% extra mjukt ekologiskt bomull och 5% elastan. Det gör att plaggen får en mjuk och behaglig känsla med en skön passform.

Färger och tryck

Vår designer väljer noga ut färger och skapar motiv som är trendiga över tid. Det som definerar Ines Dino är de ljusa färgglada tonerna med lekfulla glada motiv i mjuka former.

Skötsel

För att minimera slitage och för att bibehålla livslängden så långt som möjligt rekomenderar vi att följa de tvättråden som finns på respektive produkt. 

Vår tillverkning

Vår producent har sin fabrik i Ukraina och är specialicerade på ekologsika barnkläder med mycket hög kvalitet. Fabriken genomgår varje år hårda kontroller av BSCI för att säkerställa att de som tillverkar våra kläder har goda etiska arbetsförhållanden. Fabriken har fått högsta betyg av BSCI vilket vi är oerhört stolta över. 

Våra certifieringar

Alla våra plagg är certifierade med OEKO-TEX STANDARD 100 KLASS 1 och all bomull som används i våra tyger är certifierade med GOTS.

Storleksguide

Gå med i vårt nyhetsbrev

Ines Dino AB

Kantorsgränd 18

192 72 Sollentuna

Sverige