logo

Coming soon!

logo

Om oss

Sveriges skönaste barnkläder? Javisst, vi vågar faktiskt stoltsera och påstå att våra kläder är de skönaste kläderna på marknaden. Den mjuka ekologiska bomullen i kombination med lite elastan gör att kläderna håller både passform och mjukhet över tid. Tillsammans med lekfulla motiv och färger blir det ofta barnens favoritkläder.

Kläderna är designade för barn, utan hänsyn till könsnormer eller stereotyper. Vi har alltså inte designat kläderna med flicka eller pojke som utgångspunkt - utan för alla barn, oavsett kön. Vi vill att barn skall vara barn så länge det går.

Häng med och följ oss på Facebook, Instagram och missa inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bästa hälsningar,

Dina vänner på Ines Dino

Om Ines Dino AB

Ines Dino är ett svenskt privatägt varumärke för barnkläder som startade upp våren 2019. Sedan start har ambitionen varit att skapa mjuka, hållbara kläder med glada färger och lekfulla möster.

Vårt första år 

Sedan lanseringen i april 2019 har vi släppt tre kollektioner och är på gång med vår fjärde som kommer sommaren/hösten 2020.

Vi är oerhört tacksamma och ödmjuka för det fantastiska bemötandet vi fått av alla er kunder som har tagit emot oss med öppna armar. Vi är extra glada över alla fina kommentarer om kvaliteten och hur mjuka och sköna våra kläder är samt alla fina bilder ni postar på sociala medier och skickar in till oss. Stort tack!

Vår påverkan

Redan från början har frågan om vår miljöpåverkan känts mycket viktig, vi tror på en ljus framtid och har bestämt oss för att göra allt vi kan för att minimera vår miljöpåverkan. Vi ställer höga krav på de samarbetspartners vi har och förväntar oss att de har samma ambition om att skapa en mer hållbar värld. Men vi kan bli bättre, har du idéer på hur vi kan minska vår påverkan så tar vi gladeligen emot dessa, maila kundservice@inesdino.se.  

För oss är det självklart att kläderna vi tillverkar skall hålla hög kvalitet och självklart tillverkas dem av certifierat bomull, allt annat vore otänkbart. Läs mer om våra barnkläder här

Din påverkan

Vi vill självklart att du också skall bidra till att minimera din påverkan när du köper dina kläder hos oss. Vi har skapat kläderna för att hålla över generationer så att de kan ärvas mellan syskon, vänner eller till helt okända. För att det skall fungera så är det extra bra om du följer de tvättråd som finns, tänk så här, ju snällare du tvättar kläderna ju längre kommer de att hålla.

Våra leveranser

Vi har gjort det enkelt, vi levererar alltid med Postnord varubrev. Det betyder att våra leveranser sker i de allra flesta fall direkt hem i din brevlåda och i vissa fall till ditt närmaste Postnord serviceställe. Vi plockar alltid din order inom 24 timmar och du får ditt paket inom 2-3 arbetsdagar.

Gå med i vårt nyhetsbrev

Ines Dino AB

Kantorsgränd 18

192 72 Sollentuna

Sverige